Skip to main content

Praktische info

Wat is er bij ICF te doen
en hoe kan ik betrokken raken?

Ontmoetingen

Iedere zondag houdt ICF een samenkomst: de ontmoeting.
We zingen, bidden en luisteren naar een boodschap vanuit de Bijbel.
Er is koffie en thee en tijd om elkaar te ontmoeten. Ook gelegenheid voor het stellen van vragen en voor persoonlijk gebed.

 

Ieder zondag ICF Apeldoorn

iedere zondag

inloop om 14.45 uur

 

Ieder zondag ICF Apeldoorn

ontmoeting duurt

1 uur, 15 min.
(ongeveer)

Vertaling

Vind je het lastig om Nederlands te begrijpen? Via een koptelefoon krijg je vertaling in het Engels, Arabisch, Farsi of Spaans. 

De kinderen van ICF Apeldoorn

Kinderen

Voor kinderen van 0 tot 12 jaar is er een programma op hun eigen niveau. (verschillende groepen). De laatste zondag van de maand zijn de kinderen vanaf 6 jaar de hele ontmoeting aanwezig.

Zingen en bidden met ICF Apeldoorn: bron foto Leonard Walpot

Muziek

Bij ICF houden we van zingen. We uiten onze gevoelens en prijzen God. Speciaal is dat we zingen in allerlei talen, met melodieën uit verschillende culturen.

Ontmoeting tijdens de maaltijd bij ICF Apeldoorn

Maaltijd

Iedere laatste zondag van de maand eten we samen, na de ontmoeting. We genieten van wat een kleurrijke groep mensen heeft klaargemaakt. Altijd weer gezellig! 

Meer activiteiten (kerk en wijk)

In de kerk

Huisgroepen
ICF'ers doen mee in een huisgroep. Eén keer per drie weken komen we bij elkaar. We praten over wat ons bezighoudt en wat de Bijbel daarover zegt. En we genieten van een goede band en persoonlijk contact.

Jongeren
Eén keer per maand is er een tieneravond. De tieners hebben lol  en bespreken opbouwende thema's.

In de wijk

Kinderclub
ICF wil er ook zijn voor kinderen in de wijk. Er is één keer per twee weken Friendsclub, op vrijdag middag vanaf 15.30 uur. Je kunt dan langskomen in de Tuinkamer, achter de school 't Schrijvertje (Gentiaanstraat 78). Tijd voor spelletjes, gezellige aandacht en een mooi verhaal!

Tienermeiden
In de Tuinkamer van de school 't Schrijvertje (Gentiaanstraat 78) hebben we ook aandacht voor tienermeiden uit de wijk. Eens in de zoveel tijd op vrijdag is er een avond waarin ze elkaar ontmoeten en samen leuke dingen doen.

Vrouwenavonden
Elkaar ontmoeten en samen creatief zijn - dat is de insteek van de vrouwenavond die we één keer per maand op maandagavond houden. Ook in de Tuinkamer (Gentiaanstraat 78) achter de school 't Schrijvertje.

Kijk voor de exacte data op www.icfapeldoorn.nl/agenda of op www.facebook.com/icfapeldoorn voor aankondigingen. Je kunt ook een e-mail sturen voor meer informatie.

Een keertje komen kijken?
Of in gesprek gaan?

Hans en Marianne

Hans en Marianne
Bronsveld